10 Kasım LPG KABLO

Yeni 2011 - 2014 model Rio yaşam rehberi- tüm sorunları ve reel kullanım sonuçları

'Rio' forumunda Hederot tarafından 12 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

  1. wings

    wings Acemi Sürücü

    Katılım:
    16 Kasım 2014
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    4
    Gerçek Ad-Soyad:
    Harun
    Araç Modeli:
    2021 kia sportage
    Aslında servise geçen cumartesi gittim.hafta sonu yoğunluk vardı birde müşterilerden biri ortalığı biraz karıştırdı,servis 40dk sonra bakabiliriz deyince bıraktım,sonra bakarlar diye çıktım.Ses belli bir süre sonra gidiyor öyle abartı bir ses değil.Vitesi boşa attığım halde devir çeviriyormuş gibi takılı kalan bir ses..
     
  2. heh

    heh Yönetici Yönetici

    Katılım:
    5 Mayıs 2011
    Mesaj:
    33.830
    Alınan Beğeniler:
    9.420
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Normalde genelde bu tarz bir soruna hep debriyaj süvici neden olur.Ama sizin araç 0 km.Bu arızanın olması çok düşük ihtimal.Bence siz yine de bir baktirin
     
  3. Shamil

    Shamil Usta Sürücü

    Katılım:
    12 Ekim 2014
    Mesaj:
    411
    Alınan Beğeniler:
    88
    Şehir:
    Erzincan
    Gerçek Ad-Soyad:
    Şamil KARAVELİOĞLU
    Araç Modeli:
    2017 Volkswagen Caddy 2.0 Trendline
    Yani bende çok büyük bir sorun olduğunu yada sorun olduğunu düşünmüyorum, sadece tedbir amaçlı uygun olduğunuz bir zaman baktırırsanız iyi olur.
     
  4. Shamil

    Shamil Usta Sürücü

    Katılım:
    12 Ekim 2014
    Mesaj:
    411
    Alınan Beğeniler:
    88
    Şehir:
    Erzincan
    Gerçek Ad-Soyad:
    Şamil KARAVELİOĞLU
    Araç Modeli:
    2017 Volkswagen Caddy 2.0 Trendline
    Ben tedbir amaçlı derken ileride daha büyük bir sorun çıkmaması için tedbiren servise baktırın demek istemiştim,ama sizin dediğiniz gibi devri canlı tutma maksatlı olabilir mi onu bilemiyorum.Yalnız benim aracımda bu hiç olmadı, yada dikkatimi çekmedi,yarın bende özellikle deniycem bunu.
     
  5. aragorn

    aragorn Acemi Sürücü

    Katılım:
    26 Kasım 2014
    Mesaj:
    36
    Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    hak an
    Araç Modeli:
    rio
    Bende de yok böyle devir sorunu
     
  6. baller_23

    baller_23 Ralli Pilotu

    Katılım:
    15 Ağustos 2014
    Mesaj:
    1.304
    Alınan Beğeniler:
    326
    Şehir:
    antalya
    Gerçek Ad-Soyad:
    yılmaz can kaymak
    Araç Modeli:
    rio 2014 sporty
    Yeni arac alan ya da almayi dusunen arkadaslara fikir vermesi acisindan ben de yazayim.aracim 2014 rio sporty hb dizel.16agustos 2014 tarihinden beri 3.5 aydir kullaniyorum.yaklasik 5.500km oldu suanda
    Oncelikle eksi yonlerinden baslayayim
    1- suspansiyon sert ve 17" jant oldugundan 100ve uzeri hizlarda hafif bozuk bir yolda acemi surucu icin cok kolay kontrolu kaybettirebilir cunku cok sekiyor.
    2- aractaki ses sistemi rezalet ne bass i ne tiz i tam olarak alamiyorsunuz
    3-hafif mucurlu yolda ya da yagmurda sag on camurluk acaip toprak/camur sesi aliyor anlam veremedigim bir sekilde
    4-araba hafif hizli donuslerde arkasini cabuk birakiyor ve esp yi devreye sokuyor
    5- arka cam spor havasi katilmak istendigi icin kucuk yapilmis ve park konusunda cok buyuk sıkıntı yaratıyor arabaya alisana kadar.park sensoru ve geri gorus kamerasi bence sart.

    (Şimdilik aklıma gelenler bunlar)

    Olumlu yanlarını saymak uzun sureceginden diger araclardan farkli kisimlarini yazayim
    1-ses yalitimi bence cok basarili.140dan sonra ruzgar sesini duymaya basliyorsunuz ki bence bu cok normal.hatta camlar kapaliyken motorun sesini dinleyeyim diyorum 3bin devire kadar ses duyamiyorum.
    2-ic hacmi ve diz mesafesi bence bu sinifin en iyilerinden.benim boyum 1.90 ve arkama benim boyumda bi arkadasim cok rahat oturabiliyor ustelik dizleri koltuga dahi degmiyor.
    3-arac 2bin devire kadar sessiz sakin bir ekonomi canavari ancak 2bin devirden sonra 220n/m torku o kadar guzel hissettiriyor ki arabayi yolda tutamaz hale geliyorsunuz tam bir spor araba oluyor.
    4-direksiyondaki fonksiyon tuslari ve supervision gosterge paneli cok guzel ve kullanisli.her gun bi seyini kullaniyorum ve zamanimi da almiyor.
    5-klimasi ve kaloriferi cok cok iyi.bu sogukta sabahlari arabayi calistirdiktan 5 dk sonra icerisi alev gibi oluyor.aynisi yazin antalyanin agustos sicaginda da mumkun 5 dk da buz gibi yapabiliyor.
    6-yol tutusu ve frenleri gayet iyi hic cekinmeden her turlu manevraya aninda cevap veriyor.

    Gelelim yakit konusuna; arabanin 5bin km olmasi ve benim kesinlikle yakiti onemsemeden kullanmama ragmen (her turlu zorluyorum devir ve hizlanma konusunda) sehir icinde 6.3lt yi gecmiyor.suanki mazotun litre fiyatina gore (4.11tl) yaklasik 26 kurus yapiyor sehir icinde.arabaya iyice alistiktan sonra ve vites degistirme uyarisina dikkat edildigi taktirde cok cok rahat sehir icinde 22kurus civari yakilabilir.boyle bir performans ve konfora da cok iyi bir deger.
    Aklima gelenler bunlar farkli konularda ilerleyen zamanlarda ekleme yaparim.herkese emniyetli sürüşler dilerim. :)


    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
    Hederot, Terapist ve heh bunu beğendi.
  7. heh

    heh Yönetici Yönetici

    Katılım:
    5 Mayıs 2011
    Mesaj:
    33.830
    Alınan Beğeniler:
    9.420
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Güzel paylaşım teşekkürler.
     
  8. Terapist

    Terapist Ralli Pilotu

    Katılım:
    22 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1.067
    Alınan Beğeniler:
    253
    Şehir:
    İstanbul
    Gerçek Ad-Soyad:
    Oğuz Kağan Dinç
    Araç Modeli:
    2013 Kia Rio Sporty 1.4 CRDI
    Bende 1,5 senelik 1.4 CRDI Rio Sporty kullanıcı olarak kendimce aracım hakkındaki olumlu ve olumsuz yanları siz değerli KCTR Ailesiyle paylaşmak istiyorum :)

    Biraz uzun oldu vaktinizi alıcam ama okumanızı tavsiye ederim .Öncelikle şunu söyleyim aracım şuan 22bin km'ye ulaşmak üzere . Bu rakama gelesiye kadar birçok şey gördüm,test ettim,dinledim vs. Şimdi bunlardan söz edeyim.

    Her yeni kasa Rio'da olduğu gibi benim aracımda da süspansiyon sert. Üstüne 17 inç ince yanak lastik olunca bu sertlik daha da artıyor. Yılmaz kardeşim aracının sektiğinden bahsetti ama ben buna katılmıyorum. Aslında sekmiyor esniyor. Arkadaşımın proceed inde h&r marka 3 cm spor yay var ve araba en ufak kasisten geçerken kafa kısmı 3 sefer bildiğiniz top gibi sekiyor kısa süreli. O yüzden bence spor yayı olan araç seker, normal yayı olan araç esner düşüncesine sahibim şuanlık.(görmüş ve binmiş olduğum araçlara göre kıyas ederek konuşuyorum. )

    Süspansiyon ile başlamışken devam edeyim. İnce yanak lastiğe sahip olduğum için yol sesini kalın yanağı olan araçlara göre daha fazla duyuyorum yüksek süratlerde . Gelen yol sesi üzerinden konuşmak gerekirse bu konuda yalıtımı benim nazarımda zayıf.

    Yine aynı şekilde yüksek süratlerde seyir halindeyken rüzgar sesi de fazlasıyla geliyor ama müzik sesiyle kamufle edilebilir :D .

    Ses sistemi de tabiki bi Bmw,Audi kadar olmasa da bence fena değil. Kaliteli bir Anfi+Bas takviyesiyle mevcut sistem daha da güçlendirilip temiz bir ses elde edilebilir.

    Motorun sesine gelecek olursak turbo sistemine sahip olan çoğu araçta olduğu gibi bizim turbolarda da hafif tatlı mı tatlı bir ıslık sesi gelmekte. Motor 3500 rpm den sonra yırtılırcasına bağırmaya başlıyor o yüzden sert bi kalkışta 4binlere ulaşmaya çalışmayın. Zira hem araba yırtılırcasına bağırıyor hemde o devirde mevcut torku düşüyor ve arabada yığılma oluyor. O yü<den 3000-3500 iyidir :D .Ayrıca performansı da güzel .90 beygir 220 tork olmasına rağmen kalkışlarda 140 beygirlik fr leonla,128 beygirlik proceed ile 3ncü vitese kadar kafa kafaya gidebiliyor :D Ama sonrası malum bizim kaplanın ciğeri yetmiyor :( . Sevmediğim bir kötü yanı eğer araba patinaj çekmeye başlarsa anti patinaj sistemi devreye girerek arabayı anında kesiyor ve araba stop etcekmiş gibi oluyor veya bir anda yığılıyor.Ama esp'yi kapatınca heralde tuşla kapatılamayan bu ve bunun gibi sistemlerde devre dışı kalıyor.Esp yi kapatınca cayır cayır patinaj çekebilirsiniz :D

    Aracın viraj kabiliyeti de çok iyi . Yüksek bi hızla viraja girdiğiniz zaman savurma yapmıyor,size güven veriyor. Ama burda direksiyon hakimiyeti de çok önemli 50-70 km arası bir hızla viraja girerseniz ve direksiyon vurursanız bi anda yanlamaya başlayabilirsiniz :) Ama güvenlik sistemleri saolsun hemen devreye girerek aracı toplamanıza yardımcı oluyor. Ama heyecan aramıyorsanız hiç denemeyin çünkü bağımlılık yapıyor :D :D Bi zaman sonra her virajda ya yolda müsait arkamda kimse de yok bi direksiyon vurayım da yanlayım diyebilecek noktalara gelebilirsiniz çünkü kısa süreli de olsa adrenalinizi yükseltiyor :D Ama tabi bu durumun şöyle bi dezavantajı var bunu çok sık yaparsanız rot ayarınız hatta rotla alakalı mekanik parçalarınız zarar görebilir .Başına gelen tanıdıklarım var :) .Siz yine de tadında bırakın :D Ve bir tavsiye de bulunucam.Katılamayanlar olabilir tabiki ama bu bizzat frenci bir arkadaşımın tavsiyesi .Arka fren diskleri önlere göre daha az kullanıldığı için üzeri pas tutabiliyor. Bu yüzden arada bir el frenini ufak dönüşlerde çekip bırakırsanız o oluşan pasın gitmesini sağlayabilirsiniz.

    Arabanın sevmediğim başka bir özelliği ise sis lambaları. O sisleri oraya koymuşlar ama ben sis farı yaktığım zaman hiçbirşey anlamıyorum yanan sis farından. Bu yüzden sis farlarını sevmiyorum.

    Yılmaz kardeşim 5dk da hemen alev alev oluyor demişti kalorifer için ama İstanbul şartlarında hiç de öyle değil malesef :D Ben evden işe giderken hararet göstergesi 90ın altında sabitlenmeden kaloriferden verim alamıyorum.Çünkü araba tam ısınmamış oluyor.Ve bu arada dikkat edin eğer ki 50 dereceyi görüp hemen kaloriferi yükseltirseniz arabanızın motor sıcaklığı düşer ve sıcak yerine daha serin hatta soğuk bi havaya maruz kalabilirsiniz. Ama yazın soğutması gerçekten çok başarılı . Kışın da sadece motor ısınsın yeter kuzine gibi oluyor hi seviyede :D

    Ve sevmediğim beni rahatsız eden başka bir konu sunroof'umdan gelen gacırt gucurt sesler. Bu arkadaşın lastikleri ve kızakları düzenli olarak yağlama istiyor.Yağlanınca sıkıntı yok ama yağlanmayınca bazen cidden çok rahatsız edebiliyor. Bu arada sunroof kapanırken elinizi ya da kolunuzu sakın araya sokmayın. Yoksa kırılabilir veya ezilip zedelenebilir.Çünkü camlardaki gibi engel deyince camın geri inmesi gibi bi durum yok. Tecrübeyle sabit :D Şahsen ben ve arkadaşım bunu denedik ve ikimizde parmaklarımızı kaptırıyoduk.

    Kabin genişliğine gelecek olursak . B sınıfı araçlara kıyasla bence en ferah iç kabine sahip araç. Benle birlikte 5 dana kadar erkek çok rahat bir şekilde ne diz ne kafa teması olmadan rahatça oturabiliyorlar.

    Ve yine B sınıfı araçlara kıyasla güvenlik donanımları üst seviyede. Diğer markaların bi ton para istediği bütün ıvır zıvır gerekli gereksiz güvenlik özellikleri bizim araçlarımızın tüm versiyonlarında standart.Bu açıdan büyük bir artı.

    Ve sebebini çözemedim bir problemden bahsedicem sizlere. Hafif rampadayken veya araba yüklüyken kalkış sırasında bir sürtme sesi geliyor gibi oluyor. Böyle sanki bi sıyırma gibi de olabiliyor. Bir keresinde yeni kasa Riolarda baskı balata fabrikasyon olarak hatalıymış .Acaba bundan kaynaklı bir durum mu diye düşünüyorum ama çıkamadım işin içinden. 15bin km bakımında da söylemeyi unuttum bi daha da üstüne düşmedim .

    Bir diğer en önemli problem.Hatta bu en önemlisi bence.Yolda kalmama sebep oldu. Sevgili dizelci arkadaşlar motordaki elektrik tesissatına dikkat edin. Topluca gelen üstü korumalı elektrik tesisatı kabloları motorun vibrasyonu ile hava filtresinin demir borusuna sürtüne sürtüne aşınabiliyor ve bu aşınmadan ötürü kablolar açığa çıktığı için en ufak bi vibrasyonda demire kablo deyince şase yapıyor ve araç stop ediyor. Bunu bilmediğim için hiç zorlamadım direk çekici çağırdım ve Tekkar Kia ya çektirdim arabamı. Saolsunlar kaputu açar açmaz tek bakışla ustalar olayı çözdüler ve kablolar üzerine yeni bir koruma yaptılar. Şuan hiçbir problem yok .Yol yardımı aradığımda aban yeni Riolarda intercooler hortumlarında sıkıntı olduğunu ve hortumun patlamış olabilieceğini söylediler o an başımdan kaynar sular döküldü ama neyse ki öyle bişey değilmiş.En çok canımı sıkan durum ise bu olay 15bin km bakımından 2 hafta sonra başıma geldi . Bunun da tepkisini servise verdim .

    Şimdilik aklıma gelenler bu kadar umarım faydalı olabilirim sizlere :)
     
    Hederot ve baller_23 bunu beğendi.
  9. baller_23

    baller_23 Ralli Pilotu

    Katılım:
    15 Ağustos 2014
    Mesaj:
    1.304
    Alınan Beğeniler:
    326
    Şehir:
    antalya
    Gerçek Ad-Soyad:
    yılmaz can kaymak
    Araç Modeli:
    rio 2014 sporty
    Paylasimin ve atiflarin icin tesekkurler kardesim eline saglik :) benim suspansiyon ve kalorifer konularinda yanlis anlamissin ama beni. suspansiyon yumusak olsa o cukuru emicek ve sektirmiycek ama sert olunca sektiriyor hizin dusuk olunca sorun yok da 90 100 ya da daha uzeri direksiyonu iyi olmayan biri icin cidden sıkıntı kontrolu kaybedebilir gecen gun arkadasa verdiydim oradan tecrube ettim ayni yoldan her gun geciyorum o sekilde arabayi savurmamistim cukurda kalorifer konusu da arabanin motoru zaten 5 dkda direk isiniyo ve acar acmaz sicacik yapiyor yani biraz eksik yazdigim icin yanlis anlasilmis olabilir :)

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  10. ReNe

    ReNe Super Moderator Super Moderator

    Katılım:
    12 Mayıs 2011
    Mesaj:
    8.460
    Alınan Beğeniler:
    2.112
    Şehir:
    İSTANBUL
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    BMW 116 D 1.5l 8 ileri Zf
    Ellerinize sağlık beyler yorumlarınızı teker teker dikkatlice okudum , ben sanırım şanslıyım sunroofumdan herhangi bir trim sesi hala gelmiyor çok şükür . Bu arada 17 inch üzerinde Continental lastiklerimiz 16 lık Kumho kh17 lerden daha konforlu kardeşimin Rİo fancy sinde hem ben hemde eniştem ile birbirimizin araçlarını kullandık o yüzden ben konfor konusunda aracı rahatsız bulmuyorum hatta amortisörlerimide tatlı sert buluyorum zıplama gibi bir şikayetim yok yüksek süratlerde fişek gibi şerit değiştirebiliyorum , malum şehir içindeki yeni tip sert minik kasislerde zıplıyor ama çoğu araba böyle davranıyor zaten . Ses sistemim de hyundai i10 dan daha iyi hatta baz tiz 3d gibi ayarları doğru pozisyona getirdiğinizde baslarda çatlama almadan çok keyifli müzik dinleyebiliyorum . Bose gibi bir performansı yok ürünün ama hani bu fiyata satılan araç için ben başarılı buluyorum . Araç dizel olduğundan kışın 5-7 km den aşağı kalorifer randıman göstermiyor ama sonra 1. kademe bile yeterli ısıyı kabine yolluyor hoş ben yaz kız sunroofun arkasını kaldırarak seyahat ediyorum (yağmur harici :) )

    Benim sıkıntılarıma gelirsek mesela ani kontralarda direksiyonun elektrik motoru bana ayak uyduramıyor ve sertleşmeye başlıyor bunu ceratom daha da fazla yapıyordu . Gaz pedalımız ekonomiye ayarlı gibi çalışıyor pedal chip gibi bir ürüne ihtiyacımız var bence de . Motorumuz kasanın ağırlığıyla baş edebiliyor , doğru devirde güzelde hızlanıyor ama şahsen bizim sportyler için 120-130 hp civarı dizel motor bu rijit aracın hakkını fazlasıyla verebilir . Sis farları görüşe fazla katkı sağlamıyor fazla aşağıyı aydınlatıyor benim gibi koltuğu en alt pozisyona alırsanız özellikle ama siste işe yarıyor :D Vitesle ilgili çok şükür sıkıntım yok tok geçiş hissi hoşuma gidiyor umarım 50.000 km lerde laçkalaşmaz :)
    Gönül isterki kapıları kapattığımızda yan aynalarımız da kapansa , kumanda dan camlarımızı hatta sunroofu da otomatik kapatabilsek ve daha basiti bazen sunroofu unutuyorum kontağı kapatmış oluyorum , be insafsız elektriği bir 45 saniye sonra kes te kapatalım şu tavanı :)

    [​IMG]
     
    u_d_cicek, baller_23, KAPSHY ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  11. heh

    heh Yönetici Yönetici

    Katılım:
    5 Mayıs 2011
    Mesaj:
    33.830
    Alınan Beğeniler:
    9.420
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Garanti bitsin modül taktırısın.Hepsi kendi kendine kapanır biraderim.
     
  12. mesut_src

    mesut_src Ralli Pilotu

    Katılım:
    9 Eylül 2012
    Mesaj:
    1.983
    Alınan Beğeniler:
    372
    Şehir:
    Konya-Balıkesir
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Aslında yeni i20 lerde ayna kapatma Modülü var Hyundai güzel bi fiyat verirse onlardan alınabilir belki.
     
  13. ReNe

    ReNe Super Moderator Super Moderator

    Katılım:
    12 Mayıs 2011
    Mesaj:
    8.460
    Alınan Beğeniler:
    2.112
    Şehir:
    İSTANBUL
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    BMW 116 D 1.5l 8 ileri Zf
    Biraderim çok kurcalıyorlar mı arabanın sağını solunu modul montajında ? Birde bunlar kesin kalite kalitedir ne marka ürünler iyidir ? Şu an arabam 7000 km de ondan da bu memnuniyetim olabilir bakalım eskidikçe neler yapacak kerata bize :)
     
  14. heh

    heh Yönetici Yönetici

    Katılım:
    5 Mayıs 2011
    Mesaj:
    33.830
    Alınan Beğeniler:
    9.420
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Ayna ve camlar için ayrı,sunroof için ayrı modüller var.Bir de hepsi bir arada olanlar var.Hepsi bir arada olanlar için sun roof a kablo çekmek mesele.O zaman sökülen çok olur.Direk oraya uygun modül alıp takmak bana daha mantıklı geliyor.Cam ve aynalar için ise sadece sol kapı içini söküp takıyorlar.
     
    ReNe bunu beğendi.
  15. ReNe

    ReNe Super Moderator Super Moderator

    Katılım:
    12 Mayıs 2011
    Mesaj:
    8.460
    Alınan Beğeniler:
    2.112
    Şehir:
    İSTANBUL
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    BMW 116 D 1.5l 8 ileri Zf
    Teşekkür ederim ;)
     
  16. heh

    heh Yönetici Yönetici

    Katılım:
    5 Mayıs 2011
    Mesaj:
    33.830
    Alınan Beğeniler:
    9.420
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Rica ederim biraderim.
     
  17. aragorn

    aragorn Acemi Sürücü

    Katılım:
    26 Kasım 2014
    Mesaj:
    36
    Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    hak an
    Araç Modeli:
    rio
    cam modülü almayı düşünüyorum . bizim araçlara uygun olarak tasarlanmış alan, kullanan var mı aramızda?
     
  18. cemabay

    cemabay Acemi Sürücü

    Katılım:
    15 Kasım 2014
    Mesaj:
    25
    Alınan Beğeniler:
    11
    Şehir:
    Trabzon
    Gerçek Ad-Soyad:
    Cemal
    Araç Modeli:
    Kia Rio Fancy 2013 1.4 dizel
    Aracin süspansiyonlarindan bende şikayetçi idim. Biraz araştırınca bir kısmının üzerindeki çok sert olan 16 lık kumho k17 lastikten kaynaklı olduğu sonucuna vardım. Aracı aldığımda km si 28.500 de idi ve lastikler baya aşınmıştı. Kumho k17 lerin ise kayma eğilimleri çok olan ve güvensiz lastik olduğunu abs yi sık sık devreye sokabildiğini söylüyorlardı. Belki yazın 3000-5000 km da yapılabilirdi. Riske atmak istemedim. Araştırmalar sonucu Goodyear efficentgrip performance lastik aldım. Arabada süspansiyon çok rahatladı . Önceleri girdiğim kasislerde zıplayan araba artık zıplamamaya başladı. Lastik seside azaldı.
     
    ReNe bunu beğendi.
  19. heh

    heh Yönetici Yönetici

    Katılım:
    5 Mayıs 2011
    Mesaj:
    33.830
    Alınan Beğeniler:
    9.420
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
     
    cemabay bunu beğendi.
  20. baller_23

    baller_23 Ralli Pilotu

    Katılım:
    15 Ağustos 2014
    Mesaj:
    1.304
    Alınan Beğeniler:
    326
    Şehir:
    antalya
    Gerçek Ad-Soyad:
    yılmaz can kaymak
    Araç Modeli:
    rio 2014 sporty
    Cam modulunu emre akcay arkadasimiz taktirmisti yanlis hatirlamiyorsam.hatta haftasonuna arabasina yaptigi butun her seyi fotograflayip atacakti foruma ama musait degil sanirim :)

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     

Bu Sayfayı Paylaş