10 Kasım LPG KABLO

KiaClubTR Forum Kuralları (yeni üyelerin dikkatine)

'KiaClubTR Forum Kuralları...' forumunda ism@il tarafından 28 Aralık 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. ism@il

    ism@il SUPER MODERATOR

    Katılım:
    29 Kasım 2012
    Mesaj:
    20.638
    Alınan Beğeniler:
    4.793
    Şehir:
    İSTANBUL
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    www.KiaClubTR.com sitesinin hedefi :

    Otomobille ve de özel olarak Kia marka otomobillerle her seviyeden ilgilenen kişileri bir araya getirmek, bu konuda paylaşımlarda bulunulmasını; bilgilerini, tecrübelerini, doğrularını, yanlışlarını, hatalarını, eksiklerini ve aklınıza gelebilecek her konuda yorum yazmalarını sağlamaktır. Sanal alemde oluşan dostlukları daha ileri seviyelere taşıyarak güzel birliktelikler kurmaktır.

    Üyelerimizin Dikkat Etmesi Gereken Kurallar;

    1- Yeni üyelerin ilk önce TANIŞMA bölümünde kendilerini tanıtan yeni konu açmaları gerekmektedir. Kendini tanıtmayan üyelerin açacakları konular forum yönetimi tarafından kapatılacaktır.
    2- Konu başlıklarında ve mesajlarda farklı yazı tipi, rengi ve BÜYÜK HARF kullanılmamalıdır. Büyük harf kullanımı Internet ortamında kabalık olarak görülmektedir.
    3- Konu başlıkları konu içeriğini açıklayıcı olmalıdır. ( acil-yardım-dikkat gibi başlıklar yazılmamalıdır)
    4- Yönetime sorulmadan reklam amaçlı konu açmak yasaktır. Bu kurala uymayan üyelerin öncelikle konuları silinecek devamında üyelikleri sonlandırılacaktır.
    5- Yönetime sorulmadan araç satışı yapmak / ilan vermek yasaktır. Açılan konularının takibi konu sahibi tarafından yapılacak, sonuçlandığında yönetimi bilgilendirecektir. Uzun süre forumda kalan takip edilmeyen konular ilan sahibine sorulmadan yönetim tarafından kapatılacaktır.
    6- Önemli konularda konu dışına çıkılmamalıdır. Üyeler arasında geçen konu dışındaki yazılar için SOHBET konusunu kullanınız.
    7- Konularda yazacak yorumunuz yoksa ifadeler (smile ikonu / gülücük ikonu) yerine teşekkür/beğen butonu kullanılmalıdır.
    8- Paylaşımlarınız başka bir siteye ait ise kaynak göstermeyi unutmayınız. Telif hakkı konusunda sorun olmayacak olsa bile kaynak belirtmek en azından alıntılanan eserin sahibine saygılı bir davranış olacaktır.
    9- Forumlarda cevabı önceden verilmiş soruları forum içerisinde aramadan yeni konu açmayınız. Sorularınızı önce ARAMA kısmında aratarak çözmeye çalışınız. Aynı konu açılırsa, konu kapatılacaktır.
    10- Siteye resim ya da video yüklemek için;
    Sitelerini kullanılabilir.
    11- Diğer otomobil forumlarına, klüplerine ve sitelerine ait reklamlar / tanıtımlar / üye davetleri v.b. mesajlar yöneticilerinden izin alınmadan sitede yayınlanamaz.
    12- Mesajlarda Türkçe yazım ve konuşma kurallarına azami özen gösterilmelidir. Günlük konuşmalarda kullanılabilen bazı kaba ifadeler mesajlarda kullanılmamalıdır. Teknik terim ve açıklamalar için çok zorunlu olmadıkça mesajlarda Türkçe dili kullanılmalıdır. (Yabancı dilde site ya da belgelerden yapılan alıntılar için bu kural geçerli değildir).
    13- Konular içerisinde yazılan mesajlar ve yapılan paylaşımlar mümkün olduğu kadar konu başlığı ile uyumlu olmalıdır.Uyumsuzluk görüldüğünde mesajı yazan kişi uyarılacak, uyarılara rağmen konu dışı yazmaya devam ettiğinde yazdıkları silinebilecek/ üyeliği askıya alınabilecektir.
    14- Konular içerisinde kişilerle polemiğe girecek,konuyu dağıtacak paylaşımlar yapılmayacaktır.Yapıldığı taktirde kişilerin ilgili mesajları silinebilecek,ısrar etmeleri halinde ise üyelikleri yasaklanacaktır.
    15- Herhangi bir yerde buluşma ve ya etkinlik düzenlenmek istendiğinde ,forum yönetimi ile iletişime geçilmeden buluşma /etkinlik konusu açılması yasaktır.
    16- kiaclubtr bir otomobil forumudur.İçerisinde ayrı oluşumlar ve gruplar ortaya çıkmasına ve çıkartılmasına kesinlikle izin verilmez.Bu tarz yaklaşımlar içinde bulunan üyeler uyarılırlar ve devamı halinde üyeliklerine son verilir.

    Genel Kurallar;

    1- Her türlü kötü sözcüklerin, tehdit edici, küfürlü, müstehcen, kaba, nefret dolu ifadelerin, ahlak dışı ifadelerin kullanımı yasaktır. Bu tür ifadeler içeren mesajlar silineceği gibi mesaj sahipleri de üyelikten çıkartılacaktır. KiaClubTR.com'da huzurlu ve keyifli bir paylaşım ortamı sunulması esastır. Buna aykırı davranışlara hoşgörü ile yaklaşılmayacaktır.
    2- İllegal yarışlara davet etmek, sokak ve caddelerde yapılan ve kural ihlali barındıran fiilleri (yüksek sürat vs.) site ortamında herhangi bir yolla teşvik edici ve kışkırtıcı bir biçimde anlatmak ve öne sunmak kesinlikle yasaktır.
    3- Site yöneticileri ve moderatörler sitenin genel yararları ve çıkarları doğrultusunda gerekli gördükleri takdirde mesaj ve/veya konuları herhangi bir uyarı ya da bilgilendirmeye gerek duymadan silebilirler.Forum görevlileri forum düzeni ve bütünlüğünü sağlamak için çalışmaktadırlar.Bu görev içerisinde bazı konu mesaj ve paylaşımlarla ilgili uyarılarında polemiğe girecek paylaşımlar üyeler tarafından yapılmaya, ya da ikili tartışma yapılmaya başladığında üyeler uyarılır ya da üyelikleri yasaklanır. Forum görevlilerine hakaret, küfür vs. kesinlikle yasaktır. Yönetimle gereksiz tartışmalara girmek yasaktır. Forumlarda yöneticilere dolaylı yoldan sataşmak, üyelik iptalinize neden olabilir. Sorunlarınızı yöneticilerin özeline mesaj atarak çözünüz.
    4- Forumlarda kişi veya firmaların onurlarını zedeleyecek hakaret, küfür vs. içeren mesajları yazmak, konular açmak kesinlikle yasaktır.
    5- Forumdaki bir üyeyi bir konuda bilgisi olmadığı veya az bilgisi olduğu için veya bir konuda hatalı bilgi verdiği için suçlayıp hakaret edemezsiniz. Böyle durumlarda lütfen olaya kibarca yaklaşın. Kırıcı değil yapıcı olmak gerektiğini unutmayınız.
    6- Forumda dil, din, ırk ve siyaset hakkında tartışma yapmak kesinlikle yasaktır,siyasi yazılarınızı siyasi içerikli forumlara üye olarak o forumlarda dile getirebilirsiniz, forumu siyasi propaganda için kullananların üyelikleri iptal edilir.
    7- Başkasına ait kişisel bilgiler yayınlamak yasaktır. (telefon numarası e-posta adresi v.b.)
    8- Yöneticiler her yazılan mesajı kontrol edemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.
    9- Forumda üyeler arasında yapılan link ve program paylaşımında, bilgisayarınızda oluşabilecek problemlerden kullanıcılar sorumludur. Bu yolla program indiren kullanıcılar bir virüs tarama programını muhakkak kullanmalılardır. Aksi halde site yönetimi sorumluluk kabul etmez.
    10- Bu forumda bulunarak tüm forum kurallarını kabul etmiş sayılırsınız. Forum kuralları haber vermeksizin değiştirilebilir.
    11- Forum genelinde yazılan yazılardan yazı sahipleri sorumludur, web sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez.
    12- Herhangi bir nedenle forum üyeliğinden ayrılmak isterseniz, yazmış olduğunuz mesajların silinmesini hiçbir şekilde isteyemezsiniz. Üyelikten ayrılmak için forum yöneticisine başvurunuz. Üyeliğiniz sonlandırılacaktır.

    İyi forumlar, güzel paylaşımlar dileriz.
    KiaClubTR.com Yönetimi


    logo1.png
     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 31 Aralık 2016
    Msdmsd, omete41, ossi79 ve 11 kişi daha bunu beğendi.
  2. heh

    heh Yönetici Yönetici

    Katılım:
    5 Mayıs 2011
    Mesaj:
    33.830
    Alınan Beğeniler:
    9.420
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Eline sağlık kardeşim.
     
    ism@il bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş