|
|
#1 | |||
|
|
2012 Kia Rio HB 1.25 Fancy'im var LPG'le ilgili bir kaç sorum olucakdı?
Aracıma simit tüp taktırmayı düşünüyorum ileriki zamanlarda Araç 5yıl garantili tüp takıldığında garantisi bozulmuyor bunu biliyorum ama tüpü kia servisinde taktırma zorunluluğum varmı? yoksa kendimde taktırabilirmiyim? Araç 1.25 85ps Tüpde performansı ne kadar etkiler? Teşekkürler... |
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
Ad Soyad : Ersin
Araç Modeli : Mercedes-Benz 190E 2.3 AMG - Starex 2.5 CRDİ 170 HP
Teşekkürleri : 262
457 mesajına 645 kere teşekkür edildi.
|
Servisin Yönlerdiği LPG Montaj Servisinde Yaptırmanız Gerekiyor. Garanti Bozulsa Bile Sadece Yakıt Sisteminin Garantisi Bozuluyor. LPG De Artık Öyle Aşırı Bir Performans Düşümü Olmuyor Belki Çok Çok Az Hissedersiniz Belki Hissetmezsiniz
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
|
Çok teşekkür ederim bakalım araştırma aşamasındayım
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
Bi gelişme var mı? Servis herhangi bir markaya yönlendiriyor mu?
|
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
|
yeni sıralı sistemlerde performans hissedilmeyecek kadar az hatta yok tüp markası olarak da kesinlikle aldesa tavsiye ederim
|
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
|
araştırdığım kadarı ile yerli bir firma ve fiyatları atiker ayarında
ben ilerde lpg ye geçersem Brc düşünüyordum . Bunlarla fiyat farkı %60 neredeyse. neden aldesa? |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
|
Geçen İzmitteki bayide Kia modellerine istenirse LPG'yi serviste garantili olarak taktıklarını söylediler.Oradaki bir müşteri sorarken duymuştum.Eğer LPG taktıralacaksa bence garantili yerlere taktırmak gerekir.Hele bu servis olursa daha iyi olur kanaattindeyim.
|
||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
|
İzmit Kayalar KİA bayiinde bir müşteri aracına LPG taktırmak istediğini ve nerede yaptırabileceğini söylediğinde orada bulunan eleman serviste bunu yaptıklarını söyledi.Kayalar satış müdürünün telefon numarası bende var.Bilgi almak isteyen arkadaşlara verebilirim.Sorup kesin bir bilgi alabilirler.
|
||
|
|
|
| Bu mesaj için Alicanım kullanıcısına teşekkür edenler: | emre99 (14-Mayıs-2012) |
|
|
#10 | ||
|
|
aradım kayalar servisi. satışla görüştüm özkan bey ile
bana dediği bazı servisler sorumluluğu alarak takıyorlar ama biz yapmıyoruz. demekki lpg olayına girersek garanti dışı kalacak motor. bi de oğışları aradım ordaki servis ise motor uyumlu değil dedi. benim bildiğim bu motor i30 1.4 de kullanılan motor lpg uyumlu değil mi acaba?
34 RHE 93 Konu emre99 tarafından (14-Mayıs-2012 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
| Bu mesaj için emre99 kullanıcısına teşekkür edenler: | Alicanım (15-Mayıs-2012) |
![]() |
| Etiketler |
| 2012, kia, rio |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| style developed @ HyundaiClubTR By 'Ersin' |
|