Oda bisimi hava kalite sensoru var seviste 472 tl. Gittim cikmaciya ben elime tornavida alip on panelde soktum bunu alcam dedim ne olur once yuz lira dedi.sonra ben tam elimi cebime atcam bisaniye elinizdeki parcayi verirmisiniz dedi cikmaci. Meger bilgisayarinda yedek parca fiyat listesi varmis.uzerindeki oem numarayi girdi abi 400 lira dedi asagi olmaz dedi.bende gicik oldum.az kenara cekil dedim korede 52 dolar sifir veriyosan alcam.alabiliyosan al dedi. Bana.sikinti yok dedim biraktim sonra benle beraber geldi araba kadar ceratomu gordu.belli cok masraf etmissin.onu alacam ondan zannetti.ben aldim tabiki koreden gidip g....t edim edeyim dedim sonra vazgectim.abi her isimi kendim yapiyorum isin ozu bu. "araba aşkı başka"
Ana kusurlar olmadıktan sonra sorun yok. hafif cam çatlağı hafif far ayarsızlığı küçük fren ayarsızlıkları geçiyor.
Hocam benimde sağ kısa far ampülü patlamış sanırım. Servisden ampül alıp değiştireceğim. Ben kendim bu işi yapabilir miyim acaba?
Senin aracın ampulu h4 servisten almaya gerek yok bence sanayide n alıp el yatkınlığin varsa değiştirebilirsiniz yoksa herhangibir elk degistirir
Mahir Bey e katılıyorum.Sanayiden alın ve farın arka tarafındaki yuvarlak kapağı saat yönünün tersine çevirip çıkarın.Ortaya çıkan boşlukta değiştirmeniz gereken ampul ve duyu ile yaylı tutucusunu göreceksiniz.Gerisinin nasıl yapılacağını zaten çözersiniz. Sizin sadece kısa far flamanı yanmıi.Uzun far flamanı sağlam.H4 ampullerde her ikisi aynı yerdedir.Aynı ampul camı içerisinde.
Arkadaşlar merhaba, benim aracım da Kia Cerato 2006 1.5 CRDİ EX ve sol far içinde küçük olan ampül yanmıyor artık.(Park lambası mı gündüz farı mıdır adı nedir bilemedim.) Normal far ampülünün hemen altında duran bu ampülün tipi nedir bilgisi olan cevap verebilir mi? ve nerelerde bulabilirim? Koçtaş gibi yerlerden bulunabilir mi?
Merhaba.w5w kodu ile alabilirsiniz.Oto elektrikçilerde de bulabilirsiniz.Bir ara ben Özdilek ten almıştım.Koçtaşta da bulunabilir. Bu ampul duyları temassızlık nedeniyle yanmama problemine neden olabiliyor.Ampul patlak kontrol ettiniz değil mi?
Açıkçası kontrol etmedim henüz, ancak normalde çalışıyordu bi anda çalışmadığını farkettim. patlamıştır diye düşündüm.. yarın sabah ilk işim söküp bakmak olacak, temassızlıksa umarım çözerim değilse de alacağız artık bi ampül .. yedekte dursun nolur nolmaz .. Verdiğiniz bilgi için de ayrıca teşekkür ederim.