Arkadaşlar , geçen hafta siparişimi vermiştim ve aracım dün itibariyle geldi, salı günü teslim alacağım, aracımı bugün görmeye gittim ve IVISION gösterge paneli ve cruise control beklediğim gibi aracım üzerinde gelmiş. Yeni gelen fancylerde cc ve ivision panelli geliyor. Sonrakiler nasıl gelir bilmem ama bu ara rio almayı düşünüyorsanız mutlaka saydığım bu iki özelliği arayın, her bayide olmayabiliyor, yada karışık çıkaibliyor ve bazı bayiler durumdan habersiz. Aracımı Gül-Al dan teslim alacağım, umarım foruma azda olsa faydalı olurum. Şimdiden herkese Merhaba.. Bu arada aracım 1.25 Benzinli Rio Fancy
Teşekkür ederim arkadaşlar.. Bazı arkadaşlar için malesef üzücü oldu farkındayım, benim farketmemde arkadaşımın aynı aracı alırken bayideki araçlardan birinde bu donanımların olduğunu farketmesi ve direk onu satın almasıyla oldu. Bu sırada bayinin bundan haberi dahi yoktu Ellerinde başka araç cc li araç olmadığından bende sözleşmeme gelecek olan araçlarda cc ve ivizion varsa satın alırım aksi halde kaporamı alırım şeklinde ibare eklettim ve gelen araca kendim gidip bakarak cc ve ivision paneli olduğunu gördüm ve diğer işlemlerimi hallettim. Sanırım önümüzdeki salı aracı teslim almış olurum.j KİA Motors söylenene göre araçlara koydukları artıları söylemiyorlarmış, bayinin bana söylediği buydu. Bu arada bagaj havuzu kapağının altında bir koruma kapağı daha vardı tr ye ilk gelen riolarda, fakat son dönemlerde gelen riolarda bu kapak malesef yok... bu azda olsa üzücü oldu benim için. Şimdiye kadar vw grubu haricinde araç kullanmadım, bünyem rio yu nasıl karşılayacak bilemiyorum. Yeni riolarda ilk bakışta anlaşılamayan (örneğin geri vitese atınca aynaların inmesi, eğer yağmur yağıyorsa arka sileceğin çalışması vb.) özellikler varsa şimdiden bilmek isterim. Tekrar teşekkür ederim.
formalist arkadaş sende benim gibi şanslısın demek ben kendımı 2013 yılına kadar tek farklı rio 1,25 fancy sahibi sanıyordum hoş geldin bende 2 ay önce bir kia rio 1,25 fancy siparişi verdim bayide beyaz renk olmamasından dolayı beklememi söylediler araç uzun bir süre sonra ortalama 20 gün sonra geldi. aracı teslim almaya gittiğimde cruze kontrol ve supervizor gösterge panalini görünce açıkçası hiç ses çıkarmadım daha sonra aracı anlatmaya gelen arkadaş fark etti ve bu yanlış araç dedi sizin sipariş verdiğiniz araçta bu özellikler yok diye bayi müdürü ile görüştü. sase numarasına falan bakıldı evraklar tekrar gözden gecirildi ve doğru araçtı. bayi müdürünün söylediği şuydu bu özelliklerdeki 1,25 fancy modelini 2013 yılında bekliyorduk. bu özellikler çıkmadan rio alan arkadaşlar için üzücü bir durum fakat rionun duruşu yeter diyorum. en kısa sürede fotoları paylaşacağım saygılar,,,
hayırlı olsun Mevla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. bu habere sizin açınızdan bakıldığında sevindirici fakat biz ilk alanlar için sıkıntılı bir durum gerçekten de!!! Yapılacak bir şeyler olabilir mi_?
Arkadaşlar araçlarınız hayırlı olsun Allaha kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin. Aramıza hoş geldiniz.
nedir bu ivision? Yurtdışındaki modellerde bulunana ve geri görüş kamerasının bulunduğu LCD ekrandan mı bahsediyorsunuz? Peki geri görüş kamera ya da en azından arka park sensörü de eklenmiş mi yeni gelen araçlara? Bu da çok önemli bence.
İVİSİON GÖSTERGE PANELİ İVİSİON OLMAYAN GÖSTERGE PANELİ İvision olmayan panelde çok emin olmamakla beraber fotoğraftada anlaşılacağı üzre hararet göstergesi yok. Aracımı yarın (salı) akşamı teslim almayı ümit ediyorum. Kendi çektiğim resimlerle de daha da netlemiş olacak konu. Bu arada ivisionda LCD ekran yuvarlak ve ortada.. Yapılacak birşeyler olacağını sanmamakla beraber, bildiğiniz üzre cruise control direksiyonda, orjinal olması için direksiyonun komple değişmesi ve serviste bu işlemin adaptasyonunun yapılması gerekir. Onunda dışında panelide aynı olmasını isteniği taktirde oda değiştirilmeli. Bence haksızlık olmaması açısından Çelik Motor un bu durumu daha önceden farkedip en azından bunu sunsa bile opsiyonel olarak sunmalıydı. Bu ve benzer konularda Türkiye için KİA nın daha çok yol alması gerek malesef. Fakat ben KİA nın Türkiyede daha iyi yerlere geleceği inancındayım.. Geri görüş kamerası yok, arka park sensörü zaten hediye ediliyor. Birde arkadaşlar yanlış bir algı olmasın benim aldığım araç orta donanım yani FANCY modeli. CC ve İvision baz modelde olmayabilir, bunu göz önüne alın lütfen.. Baz modeli satın alıpta CC olmadığı için üzülmeyin, doğru bilmiyorsam baz modelde zaten CC yok, şimdide yok yani.
bunlar çok güzel haberler özkan bey, teşekkürler paylaştığınız için. aracınızın fotoğraflarını da bekliyoruz.
arkadaşlar resim yüklemeyi beceremedim isteyenlere mail atabilirim... yada nasıl resım ekleriz tarif ederseniz...
hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz. resim yüklemk içinde linkte bulabilirsiniz. http://www.kiaclubtr.com/showthread.php?t=2123&highlight=resim+y%FCkleme
Teşekkür ederim, Arkadaşlar bugün fiyatlarda CC ve İvision gelişinden dolayı bir güncelleme olmuş, fakat eski fiyatları tam olarak hatırlayamıyorum. Bilginize..