Yani anlamayan arkadaslar icin izah edeyim orjinal yedek parcayi serviste montajini yaptirirsaniz.garantiniz bozulmaz.takilan parca yeterki orjinal olsun yeter. "herseyi bilemem araştirip ögrenirim"
Nette gezinirken denk geldi bu site. Parça orjinal değil anladığım kadarıyla. Fiyatı buralara göre baya ucuz. http://www.carid.com/2012-kia-rio-headlights/tyc-headlight-21874586.html
Tyc taiwan mali bu bende aracima taiwan mensei on tampon alip taktim Sonra on lip oturmadi .orjinali tampon 340 taiwan 160 di pres ve kaliplarinda 1-2 mm farkliliklar oluyor. "herseyi bilemem araştirip ögrenirim"
Benimde anlatmak istediğim şu eğer yurt dışından alıp olmazsa bu elimizde patlar ama serviste yaparsak bu işi hiç bir şekilde başımız ağırmaz oldu mu diyecez oldu veya olmadı o kadar o yüzden ben sorun yapmıyorum. servisi tercih ediyorum sadece.
Sahibinden de bir ilan gördüm ilgilenen iletişime geçebilir. http://www.sahibinden.com/ilan/yede...kme-yedek-parcalari-agf-group-162895126/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-kia-yeni-rio-cikma-far-orjinal-merkez-hyundai-157064633/detay
Sanirim sadece sag far solu yok aslinda fiyat alinabilir belki elinde sol sag mevcuttur fiyat uygunsa alinir yani ama ben bugun servisle gorustum biz dedi.daha takmadik takilabilirmi diye farlardan bakmamiz gerek dedi o yuzden ama ben artik gerek duymuyorum o yuzden daha savas vermeyecegim bu farlar icin zaten sayfamizdada arkadaslarimizda pek yanasmadi. Far cok hosuma gidiyor ama girmeyecegim hic.
Arkadaşlar bende sadece sağ taraf buldum. Ama başka bir yerden sıfır ve orjinalini 500 e buldum. Elinde yokmuş depodan çekecekmiş o yüzden kesin parça kodu lazım. Aslında buldum parça kodunu ama emin değilim. 92101-1W280 bu kodu buldum. Bilen varsa kod doğruysa sipariş vereceğim.
Benim de sağ far sürtme kaynaklı çok küçük çatladı. 2-3 aydır o şekilde kullanıyorum yağmurlu havada buğu yapıyor. Orjinal çıkma takmak istiyorum sıfırı sırıtma ihtimali var. Bulamadım halen
Yok hocam kaza yok allaha şükür. Aracım 1.25 fansy uygun fiyata bulabilirsem sporty nin farlarını takmak istiyorum. Hem mercekli hem led li hoşuma gidiyor. Parça kodunu tam olarak bulamadım. Aracım fansy olunca da şase no dan çıkmıyor.
mercekli far montajı yerine çıkma olarak iki adet alınabilir merceklı far montajı zaten 800 tl ye yapıyorlar 200 lira daha verirsiniz ikince el çıkma alınır bence. hem elinizdeki farıda ikinci el satabilirsiniz.
Sporty nin mercekli farı baya pahali yanlis hatirlamiyorsam serviste sadece tek fara 800 küsür tl demislerdi Kia Rio hb dizel sporty
@baller_23 @Evren81 baya pahalıymış o zaman takmak isteyenlere çıkma öneririm ben mesela düşünyorum ama yine bana çok pahalı geliyor Bide benim anlamadığım orjınalleri tüv den geçiyorda sonradan yapılanlar neden geçmiyor :S
Xenon olmadıktan sonra hepsi geçiyormuş. Xenon için otomatik yükseklik ayarı ve far yıkama sistemi şart. Bu olmadığı için geçmiyormuş.