Aynı urunden bahsediyoruz. Ben diyorum ki kili herkes uygulayamaz, uygularsa arabayi daha cok çizer. Biraz profesyonellik isteyen bir istir.ama siz israrla eline ilk defa kili alan kişi uygular manasinda yazilar yaziyorsunuz. Bu yanlıştır. Bunu vurgulamak isterim. Bahsettiginiz yerler zaten profesyonel yerler. Onlar tabi uygulama yapacaklar bu onlarin işi. Kısacası kil sizin bahsettiginiz kadar basit degil. Görmeden öğrenmeden uygulama yapılmamalı.
Sistemden dolayı kısa süre içerisinde mesajda düzenleme ve ya başka bir işlem yapmazsanız sonra hiçbir değişiklik yapılmasına sistem izin vermiyor. Uyarı ve yapanla ilgili değil. Kim yazarsa yazsın alıntılanan mesajı sistem sadece normal cevap olarak algılıyor.
Tabi buda sizin yorumunuz... saygı duyarım. Zarar verdiğini hiç duymamıstım,sizden öğrenmiş oldum. Şöyle özetliyim öyleyse,arabamı temizlemek için hayatımda ilk defa elime kil aldım, normal bildigimiz su kullanarak, kili uyguladım.. ilk arabam metalik gri opel astra'ydı , son arabam opak beyaz kia rio..her iki boya türünde de herhangi bir problem yasamadım..oylesine cok gezdirdimki yüzeyde,baya zamanımı aldı,sonunda gayet güzel temizlendi..yağ gibi kaygan bir yüzey olusturdu... ben böyle bir çalışma yaptım,arzu eden arkadaslar uygulayabilir.. kilin zarar verebileceğini düşünen arkadaslar tabiki uygulamasın.. Not= Kili uygularken asla yere düşürmeyin,düşürürsenizde tekrar kullanmayın..Yere düştüğünde üzerine yapışan toz ve kum boyanıza zarar verir. Herkese iyi forumlar..