Eyvallah canlar sevenden de sevmeyenden de Allah razı olsun. Bir daha ki sefere fikirlerinizi de alıp ondan sonra satın alırım ,)))
Hayırlı olsun Hanifi güle güle kullan,bence gayet güzel olmuş, bende aracı aldıktan bir ay sonra falan taktırdım kılıf resimleri de paylaşmıştım, ben görüntüden ziyade koruma amaçlı takdırdım, koltuklar bej olunca şart oldu yani, hani çokta kötü durmadı benim araçta da bana göre.
Yan hava yastıkları ile uyumludur heralde değilmi? muhtemelen buna dikkat etmişinizdir diye düşünüyorom.
yan hava yastığı koltukların yanında AIRBAG etiketi ile ifade edilir. eğer bu etiket varsa,o bölgede hava yastığı mevcuttur..airbag üzeri kapatılırsa ciddi yaralanmalara ve hatta ölümlere neden olabilmektedir Allah korusun..bakmanızı öneririm
Arkadaşım hayırlı olsun yanlız sunu belirtelim babam oto döşeme ve aksesuar isi yapıyor kiliflar kesinlikle airbag için sorun olmaz yan tarafı kumaş değil daha ince bir malzemedendir ve asla sorun yaratmaz güvenle ve keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hayırlı olsun hocam. Yazın uzun yolculuk yapacağız malum, memleket ziyareti. Uzun süre koltuğa yaslandığımızda klima açık da olsa terleme oluyor. Bunun için bir minder arıyorum. Aşağıdaki resimdeki gibi boncuklu bir malzeme olursa sırt bölgesinin hava almasını sağlar diye düşünüyorum. Bu konuyu çözmüş olan arkadaş varsa tavsiyesini alabilirim http://olgunotodizayn.com/index.php?route=product/product&path=386&product_id=1830