Günaydın abi iyiyim çok şükür,iş güç koşturmaca derken yorucu bir haftanın yorgunluğunu atmaya çalışıyorum bugün Sizler iyisiniz inş. Selamlar
koray abi kusura bakma geç cvp veriyorum..Abi konaktan metroyla halkapınar istasyonuna metro ile gidip, orda aktarma yaparak banliyo ile focaya kadar gidebilirsiniz
Aracının torku çok gözüme batio sercaaan:001_tongue: Hay maşallah diyelim.Araç dizel değil mi? Şu abine izmiri pek bilmeyen biri olarak foçadan konağa nasıl gidebilirim anlatırsan çok sevineceğim.
Ama ben 2.sorumda foçadan konağa diye sordum,güzergah değişmiyor diyorsun yani:loyal: Şaka bi yana nakit paramı geçio kredi kartı mı :highly_amused: Ciddi bilmiyorum yaw.
Aynısı koray abi; eski focadan halkapınar'a geliyorsunuz trenle, sonra metro istasyonuna geçip konak'a geliyorsunuz. K.Kartı geçmiyor Bilet gişelerinden kentkart yada 3-5 binişlik bilet alıp öyle biniyorsunuz araçlara; Bu arada abi musait olursak görüşmek isterim seninle
Ben akşamları konakta kesin müsait olurumda seni bilemem:001_smile: İşallah kardeşim görüşürüz bir aksilik olmazsa.
İyi Akşamlar kardeşim. Herkese hayırlı bol bereketli haftalar diliyorum. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Kardeşim Kıbrıs olursa iyi olur.Mersin de de çok bulundum.Orada da güzel vakit geçirirsin.Hayırlısı olsun.Ne yapacaksın.Kıbrıs a gidersen ve uzun kalacaksan oradaki hatlardan internet içeren uygun kontörlü olanlar var.Onlardan al.Hem ev ile konuşur,hem de internetten görüntülü görüşme yapabilirsin.