Arkadaşlar.Yaşadığı yere yakın metro alışveriş merkezi olanlar için bir muz silecek tavsiyesinde bulunacağım. Ben ürünü bu yaz dahil yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.Yazın sıcağını görnesine rağmen hala performansı bozulmadı.Fiyatı uygun.Adet fiyatı 7.99. Ben memnun kaldım.Size de tavsiye ederim. Benim aracımda 1 tane 60 lık, 1 tane de 40 lık var.
Einhell iyi makinedir.Amatör olarak cila yapmada işe yarar.Ancak sıvı cilaları kullanmanızı tavsiye ederim.
o değil de şansa bakayım konu neymiş dedim. o testereye ihtiyacım var. 149 TL bedava. Daha önce elektrikli testeresini almıştım einhell in odun kesmek için. 5 yıl oldu ve kestiğim odunlar öyle böyle değil. resmi koyan arkadaşa teşekkürler. Hemen yarın gidip alıyorum
Arkadaşlar linkteki oto şampuanı kaliteli ve nötr bir şampuandır.Daha önce kullandım.Başarılı bir ürün ve sadece Almanya da üretiliyor.Fiyatı 20 TL lerden satılıyordu.Bu fırsatı kaçırmayın. http://www.hepsiburada.com/liste/ni...m85910386&categoryId=20035761&SKU=OTM85910386 Neredeyse bedava.Ben 3 şişe aldım.
Dizel aracı olan arkadaşlar için yine kaçırılmayacak bir fırsat.En ucuzu 35 TL.Ben 2 şişe aldım.Kargo ücretsiz.Bence kaçırmayın.Würth dizel enjektör temizleyici. http://www.n11.com/wurth-dizel-enjektor-temizleyici-300-ml-P30313186 Ayrıca yeni üyelere 11 TL hediye indirimi veriyorlar.Tabi 100 TL yi geçmek şartı ile.İndirim 18 Kasım a kadar geçerli.
6-7000 km de bir atsak yeter.Kimisi aslında 10 bin km de bir kullanın diyor ama biz şehir içi çok kullanıyoruz.Bence 6-7000 iyi.