Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2007 cerato 1.6 dsl advence 4 ve 6. Vitesten atma

'Cerato Forum - Club' forumunda Baris.denizli.cerato tarafından 20 Mayıs 2025 tarihinde açılan konu

1. Baris.denizli.cerato

Baris.denizli.cerato Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Barış kaya
    Araç Modeli:
    Kia cerato 1.6 ex dsl advance
    Selamın aleyküm ilk defa yazıyorum sorunumu çözemedim belki başına gelen olmuştur diye yazıyorum. 2007 1.6 ex dsl advence sahibiyim 1 ay oldu alalı Düzce'den denizliye gelene kadar 6. Vitesi kullandım 1 hafta sonra 100 km lik köyüme gidiyordum 6 ya attım vitesi debriyajı bırakınca sorun yok yığılıyor , ama gaz vermeye başlayınca vitesi atmıyor ama atmaya çalışıyor cırıldayıp duruyor . Geçen hafta sonuda yine köyden dönerken 4. Viteste aynısını yapmaya başladı diğer viteslerde böyle bir sorun yok . Birde 3 ve 5 te aldığımdan beri gaza basıp çekince vites kolu ileri geri oynuyor ama Atma veya atmaya çalışma yapmıyor viteste kalıyor şanzıman veya mptor takozundan böyle bişey yapma ihtimali nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şanzımancı anlattığına göre takozlar veya halattandır dedi yarın tamirci bakacak inşallah şanzıman açılmaz @silverhawk07 konularda çok yardımcı olmuşsunuz isminizi bilmiyorum banada bir yardımcı olurmusunuz

2. Baris.denizli.cerato

Baris.denizli.cerato Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Barış kaya
    Araç Modeli:
    Kia cerato 1.6 ex dsl advance

Bu Sayfayı Paylaş