Merhabalar, Orçun Çetin, 26-27 yaşındayım, 4 gün sonra 27 olacağım. 2 aracım var, 1 tanesi 2010 polo diğeri ise 2012 Yeni Punto. Çok çabuk araçtan sıkılır, elime küçük bir para, biraz maaşa zam ve toplu indirim yakaladımmı kesin araba almaya çalışırım. Bir tür hastalık. Bu hastalığın 1 getiri ve 1 götürüsü var bende, sürekli zarar ederim ama sürekli araba yenilerim. Böyle saçma bir araç hobisi olan vatandaşım. Şimdi ise Pro Ceed'e sardığım için foruma hemen üye oldum. Bu şekilde heyecan yapıp bir çok foruma daha önce üyelik yapmışlığım, bir süre yazmışlığım fakat araba almayınca silmişliğim vardır. Fakat ne yaparsam yapayım kader beni tekrar o foruma döndürüyor bunuda belirteyim. Mesela 6-7 yıl önce Punto alayım dedim, yaşam beni Pegaout 206GTI almaya itmişti, foruma üye olmuştum ve arabayı almayınca bir süre bekletmiştim üyeliği, 5 yıl sonra yani geçen yıl kader beni Punto'ya itti ve aldım. Foruma üyeliğim hala aktiftir. Bunun gibi örneklerim mevcut, Polo'yu almadan önce Pro Ceed beğenip maddi problem dolayısı ile alamamıştım şimdi ise arifedeyim inşallah bayramı görürüz.