Arkadaşlar merhaba.Biraz önce konuların birinin içerisinde bir üyemiz motor numarasının nereden okunabileceğini sormuştu.Hemen hemen hepimizin araç muayenelerinde sonuç kağıdına yazarlar'Motor no okunamadı.' Bugüne kadar başıma hiç bu bilgiye ihtiyaç olabilecek bir olay gelmedi çok şükür.Hafif kusur sayıldığı içinde hiç sesimi çıkarmadım. Ancak belli mi olur.Birgün birimizin bu numarayı görmeye ihtiyacı olur.O zaman motor numarasını okuyabileceğiniz yer muhtemelen bugünki kialarda da aşağıdaki resimde olduğu yerdedir.; motor numarası.pdf eklentisini görüntüle
Hakan Bey, motor numarası soran arkadaşı kırdık mı acaba. Sonradan çok üzüldüm. Biraz arkadaşlarda tembellik var da ben onun için yazmıştım.
Yok Ali Bey kırılmamıştır bence.Bu mesajınız bile sizin ne kadar anlayışlı ,olgun ve samimi olduğunuzu gösteriyor zatenArkadaşımız bu mesajı okuduysa anlayacaktır zaten kötü bir niyet olmadığını
Motor numarası Kia sevenlere selam olsun. Arkadaşlar 2001 model sephia aracım var. TÜV kontrolünde motor numarası bulamadılar. Bilen arkadaşlardan acil yardım diğer sorum aracım klimalı polen filtresi mevcutmu. İlginiz için teşekkürler.
Buraya yeni girişliyim yardımlar için teşekkürler. Kırılmadım ya olurmu sephiam için katlanırım ne yapalım. ))