Arkadaşlar aracı gördüm ve şaşırdım 2006 model 110 bin km de ve en full modeli ayrıca 10 airbag den bahsediyor. Hemde fiyatı 18.600, değişen yok bi kaç parça boya var ve bakımlı diyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...al-km-si-2006-model-fullu-dur-121027266/detay Sizce bu araçta bir oynama söz konusu mu?
Mutlaka bi sıkıntısı vardır pert vs. Bu fiyata imkansız böyle bi araç.. Ayrıca triger kayışı değişti denmiş, bildiğim kadarıyla dizel ceratolarda da zincir var ve değişmiyor sadece kontrol ediliyor.
Servise baktırmak lazım. Bazı parçalarda boya olması soyut. Neden boya yapıldı? Nereye yapıldı? Her arabada boya olabilir. Park yerinde sürtmeden de boya yaptırmak zorunda kalıyor insan ağır darbeden de. Belki sahibi paraya sıkışık hemen elinden çıkartmak istiyor. Araştırmak lazım. Peki sizin 2005 Ceratonuz var siz neden istiyorsunuz?
dediğim gibi araç satıcısı ya çok acemi yada pert kaydı vs var hayır istemiyorum sadece nette dolaşırken rastladım çok merak ettim nasıl olur diye kendi aracım bile 2005 EX modeli ve bu fiyata yakın ücretle aldım o yüzden şaşırdım aracımdan gayet memnunum
bana ilk bakışta fotoğraflar pek iç açıcı gelmedi açıkçası... araba bakıyo olsam kendime bunu elerdim gibi. km si yüksek fakat daha bakımlı arabalar var piyasada
Tramere sorgulatmak lazım. aracın motor kaputu değişik.önü boyalı.. direksiyon simidi soyulma hastalığı olduğu için kaplatmış olabilir. el fren kolu temiz duruyor.
bu fiyatta bu özelliklerde bir anormallik var. böyle bir araba için en az 22.000 tl istenmeliydi, mutlaka bir şeyi vardır.
cerato sahibiyim. bence bir yamuk yoktur acil bir durum olabilir. zaten bu arabanın milletin gözünde edeceği değer belli 19-20. ama bana sorsalar paha biçilemez. minimum yakıt,vergi maximum performans
aslında herşeyde bir sorun arıyoruz bende aynı fikirdeyim ama ya paraya ihtiyacı varsa diye de düşünmüyor değilim.
Sonuçta şahıs değil ki abi galerici, pek zannetmiyorum ihtiyaç olduğunu ayrıca daha yüksek satarlar normalde..
Motor yeni yazmış arkadaşlar.Yeni motor??Rektefiye mi layner,piston,krank valf değişiklik mi yapılmış?İyice baktırmak lazım.Şahış satsa acil ihtiyaçtandır derdim ama,galerinin çok acil satacağını zannetmiyorum.Normalde ilanların çoğu 23.000-25.000 TL arası.İlginç
bu günde benim araç için geldi galerici 16 veriyim diyo bende küfür etseydin daha az zoruma giderdi dedim iyi günler diyip arkama bakmadan aracı kapattım cıktım