Kiymetli forum yöneticisi arkadaşlarım forumun server saati suanki saatten 2 saat ileriyi gosteriyor geriye alacakken 1 saat ileri almışsınız saati duzeltebilirmisiniz lutfen... Teşekkürler....
ersin bey bazı üyeler açtığı konuların silindigini yazmışlar biraz sitem etmişler bununla ilgili bilginiz varmı
Bizimle alakali degildi maalesef , sunucu degisikligi olmus bize soylenmeden ( donanimsal arizadan dolayi) ayni gun gece 3 deki yedege donus oldu ( en yakin yedek oydu ) HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bunu bir konu açarak paylaşırsanız yanlış anlaşılmaların önüne geçilebilir ersin bey bazı arkadaşlar kasıt algılayıp uzaklaşma kararı alıyorlar saygılar..
Aslında her daim bir moderatörümüz sistemde online oluyor , danışılsa bizde araştırıp geri dönsek böyle gereksiz sitemli mesajlara gerek olmayacak ama çok alıngan bir toplumuz
Saat ayarlanirda dediginiz bilgiler yaziyor gozukuyor ; Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ersin bey kolay gelsin. forum saatini gerçekten düzeltebilir miyiz konuları takip edemiyorum bir de birşey sormak istiyorum. bu ana sayfadaki güncel konular kısmı biz sayfayı yenile demeden yenilemese. bir ayarı var mı acaba? arada kim ne yazmış, hangi konulara yazılmış ben kaçırıyorum şimdiden teşekkürler...