Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Herkese merhaba

'Tanışma' forumunda BlackBull38 tarafından 29 Temmuz 2024 tarihinde açılan konu

1. BlackBull38

BlackBull38 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    MEHMET YILDIRIM
    Araç Modeli:
    2016 SPORTAGE 177HP DCT
    Selamün aleyküm arkadaşlar,

Son 3 aydır, araba arayışı içerisindeydim. 3 yıldır kullanmakta olduğum 2008 1.4d toyota corolla aracımdan sonra, biraz konfor ve performans istediğimden ötürü; öncelikle megane 4'te karar kılmıştım. Ama, sonra aklıma tucson ve sportage'de geldi. Son 2 haftadır da bu araçları araştırdım.
    Hem donanım hem de performans artılarından dolayı; 1.6 t-gdi 177 hp gt exclusive veya prestige paket bakıyordum. Dün ilanda beğendiğim aracı görmeye gittim. Ve kaporasını vererek ticaretin adını koymuş oldum. Nasipse çarşamba günü de aracın resmi işlemlerini tamamlayacağız.Kısaca bahsetmek gerekirse; bütçemden dolayı 80k-130k km aralığında araçlara bakıyordum. DCT(Çift kavramalı şanzıman) olmasından dolayı kavramanın değişmiş olması, ağır bakımlarının yapılmış olması benım ilk önceliğimdi. Nasipse; alacağım araçta tüm beklediğim bakımlar yapılmış olup, araç çok diri idi. Hatta sahibi araçtaki tüm eksiklikleri giderdiği için gönül rahatlığı ile aracı agresif kullanmama izin verdi. Umarım ilk kia tecrübem tatmin edici ve mutluluk verici olur. Bu araç ile ilgili sizlerin vereceği tavsiyelere ihtiyacım olacaktır. Desteklerinizi esirgemeyin lütfen, sizlerle tanıştığıma memnun oldum.

Bu Sayfayı Paylaş