Arkadaşlar 23 NİSAN bana ve eşime de bayram oldu Öncelikle belirtmek istiyorum paylaştığım resimlerde herhangi bir art yoktur yanlış anlaşılmasın lütfen.Sadece bilgilendirme amaçlıdır.... Niyetim sadece İZMİR KARAGÖL e gidemeyip nasıl biryer diye merak eden arkadaşlar için. Öncelikle ÖRNEKKÖY Mezarliğının önünden geçerek KARAGÖL'e ulaşmak için 25 km dağa tırmanıyoruz (Yollar asvalt kaplı gayet güzel ) Tırmanma bitti ve KARAGÖL'ün içine girebilmek için KELLE BAŞI :5 TL ARAÇ BAŞI (OTOMOBİL): 15.50 TL vs. Ve birkaç resim Ailecek güvenle piknik yapılacak yerlerden birtanesi
Hiç bilmiyordum burayı hiç duymamıştım iyi oldu Bi bildiğimiz gölet var kaynaklar bucada o kadar ama on numara yerler tabı
Akarsu ve bol yeşillik huzur dolu gerçekten.. Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık abi.. :thumbup1:
Evet biraderim.Bu işe sen el atıver.Gezdiğimiz gördüğümüz yerlerin fotoğraflarını paylaşmak güzel fikir. Ben fotoya boğabilirim o konuyu yalnız
Sabit bir konu güzel olur...kahvaltı, mangal, piknik, yemek, turistik, deniz kum güneş işte herşey...paylaşalım
Biraderim 2 gündür hava iyiya .Bizim çocukla futbol oynuyoruz.Habire orta yapıp topa vurması için çabalıyorum.Daha doğrusu orta yapmaya o beni zorluyor. Alışmışım bir orta da sana yaptım