Merhaba, Aracımı 6 ay önce aldım 58 bin km'de aldım. Araçtan çok anlamadığım için turbo kesme probleminin olduğunu bilmiyordum ve sonrasında farkettim. Aracı ilk çalıştırdıktan 10 dakika sonrasına kadar turbo zaten devreye girmiyor. 10 dakika geçtikten sonra turbo devreye giriyor ve ivmelendiğini farkediyorum fakat arada bi kendisini silkeliyor ve turbo ara ara girip çıkıyor. Aracı bi ustaya verdim ve değiştirdiği parçalar: 1-Maf sensörü 2-Yakıt müşürü ve kütüğü 3-enjektör temizliği 4- Map sensörü kontrol edildi 5-Egr valfi kontrol edildi. 6-Turbo westgate kontrol edildi. 7-Turbo hortumları kontrol edildi. Aracı galericiden aldığım için arıza ışığı neden yakmıyor acaba yazılım mı atıldı? diye düşünüldü ve araca orijinal yazılım atıldı. Aracım şu an 62 bin km de arıza ışığı da yakmıyor. Bilgisayar ile bağlandıklarında da bi problem göremiyorlar. İlk aracımdı ve böyle bi durum ile karşı karşıyayım Ankara'da yaşıyorum. Ne yapabilirim? Önerileriniz ve fikir paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.