Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

KİA RİO BENZİN DE GİTMEMESİ

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda muammerbaysal tarafından 25 Aralık 2018 tarihinde açılan konu

1. muammerbaysal

muammerbaysal Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    muammer baysal
    Araç Modeli:
    rio
    Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Kia rio 2005 model sedan kasa 159.000km bir araca sahibim. Aracımda 2 sorun mevcut. Şuan satmaya niyetliyim ve bu sorunlar olduğu sürece pek satabileceğimi düşünmüyorum. Aracım benzin&LPG. Sorunlar şöyle;

1) Aracım motor soğukken zor çalışıyor yani devri yükselmiyor bazen stop ediyor iki veya üç kere kontak yeniliyorum. İyice benzin yedikten sonra devir yükselmeye başlıyor o zaman harekete geçebiliyorum.

2)Bazen LPG bittiğinde araç benzine geçiyor ve araç benzinde gitmiyor yani 20 veya 30 hızıyla gidiyorum devir yükselmiyor zaten basamadığımı gaz pedalıyla da hissedebiliyorum.

Bu sorunları çözmeden aracımı satamam ve bu şekilde satmak istemiyorum insanlara bu şekilde bir araç teslim etmek istemiyorum. Bu iki sorun bağlantılı olabilir mi diye düşünüyorum. Masrafları kendim yaptırmayı veya aracın fiyatından düşmeyi düşünmekteyim. Yorumlarınızı beklıyorum teşekkür ederim

Bu Sayfayı Paylaş