Hem ülkemizde hemde dünyanın çeşitli ülkelerindeki editörlerin yaptığı testlerde ortak tek şey var o da A segmentinin bence en başarılı en mantıklı aracı olduğu . Hep böyle başarılı otomobiller üretilmesi dileğiyle tebrikler Hyundai diyorum . İyi ki almışız aileye http://www.otopark.com/2014/11/04/angry-bird-hyundai-i10-1-0-style/
Elemanlarda begenmis... Bana gore tam bir sehir ici araci. Uzun yolda beni yorar diye dusunuyorum. Ama test etmek gerekir tabi.
En uzun 140 km kadar kullandım konforu dedikleri gibi continental eco contact 5 lerle çok başarılı yani kaymak gibi gittik geldik ama bir İstanbul Marmaris yapınca uzun yolda yorar mı anlarız
Helal Olsun Bu Arabaya Walla Bu Adamların Bi Araba Hakkında Budakadar İYi Yorumları Nadir Yapıyolar. İ30 unda Videosu war Onuda Çok Beğeniyorlar.
İ 20 ler dünyaya tamamen Türkiye de üretilerek dağıtılacakmış.Dün gazete de yazıyordu. Siz bir de i20 yi görün.
Hyundai test aracı veriyor bu gençlere , onlarda hakkını veriyor ama . Kia dan adamlar bir tür araba alamıyorlar ben 2 defa sordum biz kaç defa denedik vermediler diye şikayet ediyorlar haklı olarak .. İsmail biraderim kısmet olursa buluşuruz Marmariste