Arka fren balatalarımın %70'i bitti. yakın zamanda değiştirmek istiyorum. Orjinal balata serviste 150-160 tl civarı TRW marka muadil 100-110 tl, Brembo 80-90 tl . (Orjinal olup olmadığı mechul) trw veya brembo kullanan varmı , Açıkçası diski çizmeyecek ,Disk aşınacağına balatanın aşınacağı bi marka tavsiyesi istiyorum.
Bugün Frenlere bakım yaptırdım .. Bakım derken.. epey masraflı oldu oda değişsin buda değişsin iyisi olsun derken 550. -TL'yi buldu. yapılanlar.. *ön fren balatası değişti TRW marka *arka fren balatası değişti Brembo marka Kaliperlere pistonlarına temizlik yapıldı. * ön-arka fren diski tornada yüzeysel silindi. *ön kaliper fren pistonlarının toz körükleri-toz lastikleri parçalanmış durumda olduğundan ikiside değişti. *toz lastikleri yırtılmış olduğu için sağ ön fren pistonu malesef derin çizilmiş risk almamak için değiştirdik. * arkalarda el freni balatası temizliği ayarı ve kontrolü yapıldı. El freni süper tutuyor şimdi. *Tüm sistemde bulunan eskimiş hidrolik yağı dot4 yeni fren hidrolik yağı ile değişti.