aramıza hosgeldniz öncelikle.. Kapı kollarında ki durumu görmek lazım ona göre yorum yapmak daha mantıklı
bugün araç gelecek ve 1 gün bende kalacak kullanım amaçlı. akşamüstüne doğru yükleme şansım olur. birde 2007 nin piyasası nedir 24 500 diyor ama 24 000 pazarlık yapacağım 150 000 km de
araç değişensiz sadece tampon boyalı. en full modeli cerantonun dijital klima 10 hava yastığı olan modeli
fiyat bence de donanıma gore uygun 23-24bin piyasasındadır (Km ye göre yorum yapıyorum) Araç EX Advance modeli
dün itibariyle almış bulunmaktayım aracı bir iki yerinde boya sorunu var aksam olarak bir problem görmedim ama zaman gösterecek bakalım
tşk ederim bende çok isterdim aranızda olmak fikir alışverişinde bulumak ama maalesef cumartesi istanbula gitmek durumandayım inşallah birdahaki buluşmada aranızda olurum
teşekkür cevaplarında atlama olmuş... yeni olunca kusura bakmayın.. değerli arkadaşlar özür dilerim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. gerçekten arabama alıştım çok sevdim ben ona bakacağım oda bana bakacak , Afyon Sandıklı yolunda rampalarda fort megan tokatlatacak inşaallah