Hastanede işim olunca kapıda gördüm dayanamadım bir test yapayım dedim. Mest eden tarafları var tabiki koltuk ve direksiyon ısıtma güzeldi. Dsg şanzıman daki k1 k2 sesi yoktu. Duymaya çalıştım ama duyamadim belkide DCT de bu ses yoktur. 7 ileri DCT de kulakciklar çok işe yarıyor. Manuel modu vitesi sağa çekerek kullanabiliyorsunuz. Yavaş hızlarda kalkışta dsg deki gibi hemen 2 ye atma ve öyle kalkma durumu burada da var. Geçişler de sessiz sedasız oluyor. Yine 40 km altı hızlarda motor sesi geliyor. 100 km hızlarda daha önceki sesler yine var. Bu makyajla giderildiği söylenmişti ama fark yoktu. Üzerinde yine aynı lastikler var. Yakıt tüketimi bariz düşmüş şehir içi 5 lt yakılır bence. Halen ağır olan ceed için at den sonra Süper bir değer. Tamponlarda ki ufak değişiklikler birde cam açma tuslarindaki metal eklentiler harici büyük bir fark yoktu. Cantlar değişmiş bir de tabiki. Alacak ya da bekleyenler için yeni kasa 2017 şubatta bizlerle beraber olacakmış. Bu sene sponun aynı zamanda rio da gelebilir.
Teşekkür ederiz NVH sistemini geliştirdiklerinden bahsetmişlerdi artık daha da sessiz ilerliyordu lakin siz sesin aynı seviyede olduğunu test ettiniz Bu araca daha kaliteli lastik şart ama direniyorlar Rio konusunda ser verip sır vermiyor kia şaka gibi , hiç bir yerde casus görüntü falan paylaşılmıyor . Rio için biraz daha premium his katan malzemelere biraz daha sportif tat veren kasaya ihtiyaç var birde yeni Corsa daki gibi teknolojik oyuncaklara radarlar apple car gibi gibi
Biraderim aynı lastikler vardı üzerinde. Benim sw kasada ki gibiydi. Yalnız sonunda otomatiğe start stop koymuşlar onuda park ederken keşfettim İnşallah abi birde garanti 5 yıl. Abimiz gulerek Vw kaç para istiyor diyor garanti uzatalim diye Carpraz koruyucu bar var ağırlık ondan diyor. Abi Birde ileri planlamada dsg işi daha cazip bence DCT pek sorun çıkartacak gibi durmuyor